CAMERABEWAKING

CAMERABEWAKING

Uw woning of bedrijf beschermen? Dan is camerabeveiliging een interessante optie!

Wij zijn GDW Certified partner & kunnen u hierdoor een uitstekende beveiligingcamera of bewakingscamera service aanbieden.

camerabewaking

VRAGEN? OFFERTE?

CONTACTEER ONS

Camerabewaking

Als certified GDW Security partner plaatsen wij kwaliteitsvolle camerabewaking.  Dankzij deze unieke samenwerking kan XL Electro ook uw woning of bedrijf voorzien van de nodige camerabeveiliging.

Camerabewaking op maat

Elk concept voor camerabewaking is maatwerk. Er wordt rekening gehouden met materiaalkeuze, technische opbouw en wet- en regelgeving. Niet alleen de juiste beveiligingscamera’s zorgen voor een goede beeldkwaliteit, het is ook van groot belang op een eenvoudige en performante manier beelden te kunnen analyseren en opzoeken. Daarom raden we steeds meer een installatie met intelligente analysecamera’s aan.

Aantal camera’s

De eerste en meest essentiële keuze die u moet maken, is hoeveel camera’s u gaat installeren. Denk aan de locaties in uw huis of bedrijf waar u een oogje in het zeil wilt houden. Uiteraard adviseren wij als expert altijd over de beste locaties om camera’s te installeren.

Opnames

Er zijn opties om de foto’s permanent op te nemen, maar je kunt ze ook alleen opslaan als er beweging wordt gedetecteerd. Beelden van HD SDI-camera’s worden vaak opgenomen op een digitale videorecorder.

Beelden van IP-camera’s kunnen op verschillende manieren worden opgeslagen. U kunt ze bijvoorbeeld direct op uw computer opslaan. Dit is voordelig omdat er geen extra apparatuur nodig is, maar de computer altijd aan moet staan. Een SD-kaart is een andere mogelijkheid. Een externe harde schijf met een internetverbinding, een NVR (Network Video Recorder) of een NAS (Network Attached Storage) schijf worden vaak gebruikt om foto’s op te slaan die zijn gemaakt door IP-camera’s.

Beeldkwaliteit

De kosten zullen natuurlijk worden beïnvloed door de gewenste beeldkwaliteit. De resolutie staat hierbij centraal. Bovendien moet de beeldkwaliteit, zelfs in situaties met weinig licht, voldoende duidelijk zijn. Hierdoor zijn camera’s met nachtzicht een optie. Sommige camera’s kunnen ook op afstand draaien, waardoor je met één camera op meerdere locaties kunt scherpstellen.

bewakingscamera, camerabeveiliging

Wat zegt de wetgeving omtrent camerabewaking?

Bij het installeren van camerabewaking in huis gelden natuurlijk wel enkele richtlijnen. Er is een privacywet die gevolgd moet worden, evenals een camerawet. Ook mag u als particulier geen camera’s op openbare plaatsen plaatsen of op openbare plaatsen fotograferen.

De regels zeggen ook dat je, voordat je de installatie gebruikt, je camera moet registreren bij de politie. Dit geldt echter alleen voor buitencamera’s. Als er videobewaking in de woning wordt geplaatst, is deze verklaring niet nodig.

Wat kost camerabewaking?

We kunnen hier geen vaste prijs op plakken omdat het gaat om maatwerk. Zoals reeds verteld zijn er verschillende opstellingen mogelijk (aantal camera’s, opnames, beeldkwaliteit, etc.). Daarnaast wordt er ook gekeken naar het doel:

Heb je alleen bewaking nodig bij 1 plek, bijvoorbeeld bij je garage om je auto en fietsen te bewaken of heb je bewaking nodig om je gehele huis, bedrijf of winkel te beveiligen?

U krijgt bij ons steeds een offerte op maat. We kiezen steevast voor de plaatsing van een kwaliteitsvolle bewaking, maar we houden wel rekening met een scherp tarief.

Waarom kiezen voor XL Electro?

Gratis offerte op maat
Advies van experts
Scherpe tarieven
Na-service!

GDW Certified partner

XL Soltuions is GDW Certified partner. Dat betekent dat wij de bekabeling en montage doen, en tevens uw aanspreekpunt zijn. De studie en indienststelling en de dienst na verkoop wordt afgehandeld door GDW.

https://www.gdwsecurity.be/nl/camerabewaking

GDW Certified

HEEFT U EEN PROJECT VOOR ONS?