Domotica Duffel

DOMOTICA Duffel: DAT IS KIEZEN VOOR EEN SLIMME WONING

Domotica zorgt voor een verhoogd wooncomfort, lager energieverbruik & betere beveiliging

Domotica is toepasbaar in woningen, gebouwen, winkels, kantoren, garage, … regio Duffel. U kunt kiezen voor een uitgebreid systeem, maar u ook perfect kiezen om enkel uw verlichting of rolluiken op een ‘slimme manier’ te beheren.

Daarnaast kan u bij ons in Duffel ook terecht voor:

algemene elektriciteitswerken

laadpalen

zonnepanelen

datanetwerken & glasvezel

XL Electro

VRAGEN? OFFERTE?

CONTACTEER ONS

Domotica Duffel: wat zijn de mogelijkheden?

Bediening via controlepaneel, smartphone of tablet:

Openen en sluiten van rolluiken en gordijnen.
Aan- en uitzetten verlichting.
Aan- en uitzetten muziek / radio.
Beheren van camerasysteem & bekijken van beelden.
Slimme instellingen gebruiken om apparaten zo min mogelijk energie te laten verbruiken.
Verwarming aan- en uitzetten & temperatuur regelen.
Bediening van ventilatie.
Bediening van zonwering.

Automatisatie van deuren en poorten.
Bediening van zwembadapparatuur.


KNX domotica

XL Electro werkt als installateur met KNX.

KNX is wereldwijd de enige erkende standaard voor de automatisatie van woningen doordat ze verschillende apparaten en installaties van meer dan 500 fabrikanten met elkaar verbind tot één gezamenlijk systeem.

Behalve het feit dat u niet gebonden bent aan bepaald merk of fabrikant, heeft u tevens een zeer ruime keuze om alles op maat af te stemmen.

U kan dus perfect kiezen voor een budgetvriendelijke oplossing of voor een totaalpakket.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor uw woning of gebouw?

We maken graag een afspraak bij u in Duffel en u krijgt van ons vrijblijvend advies op maat. We adviseren u naargelang uw wensen en mogelijkheden qua budget.

Niko Home Control

Wat is Niko Home Control? Niko Home Control op zich is geen domotica, maar hiermee kan u een traditionele installatie omvormen naar een huisautomatisatiesysteem met behulp van hun producten.

Het resultaat is dat u net zoals bij een traditionele domotica installatie via een centrale bedienen van eender waar ter wereld alles kan aansturen: uw energieverbruik opvolgen, automatisch bedienen van uw videofonie, elektrische poorten openen of sluiten, en automatisch sturen van verlichting, verwarming en ventilatie, …

Dit is dus m.a.w. een ideaal systeem voor reeds bestaande woningen die graag meer willen focussen op automatisatie, veiligheid, comfort, en dit alles met een lager energieverbruik tot gevolg.

HEEFT U EEN PROJECT VOOR ONS?

XL Electro

Als zaakvoerders staan we elke dag op de werven. We staan steeds heel dicht bij onze klanten en die persoonlijke aanpak is een groot voordeel omdat we hierdoor heel snel kunnen bijsturen wanneer nodig.

We proberen altijd om iedereen zo snel spoedig mogelijk verder te helpen. Elke opdracht, groot of klein, doen we steeds met de glimlach.

We werken wel steeds volgens het principe dat we onze opdrachten altijd chronologisch afwerken.

Kwaliteit als voornaamste peiler

Met 10 jaar ervaring op zak weten we als geen ander wat de aandachtspunten zijn bij elk type project of probleem. Daarom dat wij ook altijd blijven investeren in de beste materialen en werktuigen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Transparant advies

Met alle beschikbare merken, materialen en apparaten is het voor klanten niet altijd makkelijk om een duidelijk zicht te hebben op het totale plaatje. Zo kan u prijsbewuste beslissingen maken of duurzame keuzes. Afhankelijk van uw voorkeuren zoeken we hierin steeds een goede balans.

We adviseren u dan ook graag op maat in alle openheid & eerlijkheid.

Afspraak is afspraak

Wij komen zelf niet graag voor onaangename verassingen te staan en we vermoeden u ook niet. We bespreken steeds vooraf wat er moet uitgevoerd worden tegen welk tarief en daar houden we ons ook aan. Goede afspraken, maken goede vrienden.

Premies & subsidies

Voor werkzaamheden aan de elektriciteit in een woning die minstens 30 jaar oud is, kan u vaak in aanmerking komen voor premies/subsidies. We raden altijd aan om dit steeds goed na te gaan.