ZONNEPANELEN

ZONNEPANELEN VOOR BEDRIJVEN

Wij zijn erkend installateur voor zonne-installaties

Laat uw bedrijf extra renderen met een slimme investering in zonnepanelen.

zonnepanelen voor bedrijven

VRAGEN? OFFERTE?

CONTACTEER ONS

XL Electro

Gratis audit van uw situatie, de haalbaarheid, terugverdientijd en rendement.

Projectmatige aanpak met een realistische weergave van kosten en opbrengsten.

Na-service: één aanspreekpunt voor al uw vragen en technische ondersteuning zoals onderhoud, opvolging en interventies.

Erkend installateur zonnepanelen

Opvolging van A tot Z

Wij werken enkel met A-merken

We werken met topproducten van Q CELLS (zonnepanelen), SMA (omvormers), Van der Valk Solar (montage systemen) & BYD (batterijen)

Waarom zonnepanelen  overwegen voor uw bedrijf?

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven zouden kunnen overwegen om zonnepanelen te installeren op hun dak.

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen voor bedrijven:

  1. Zonnepanelen kunnen helpen om de energiekosten te verlagen. Door eigen elektriciteit op te wekken met zonnepanelen, kunnen bedrijven afhankelijk zijn van minder energie uit het elektriciteitsnet, wat kan leiden tot lagere energierekeningen.
  2. Zonnepanelen kunnen bijdragen aan een beter milieu. Door minder afhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet, waar elektriciteit vaak wordt opgewekt met behulp van vervuilende brandstoffen, kan de installatie van zonnepanelen bijdragen aan een afname van de uitstoot van schadelijke stoffen.
  3. Zonnepanelen kunnen bijdragen aan een positief imago. Bedrijven die zonnepanelen installeren, tonen aan dat ze zich bewust zijn van de milieueffecten van hun activiteiten en dat ze bezig zijn met het zoeken naar duurzame oplossingen. Dit kan leiden tot een positiever imago bij klanten, aandeelhouders, en andere belanghebbenden.
  4. In sommige gevallen kan de installatie van zonnepanelen leiden tot fiscale voordelen, zoals lagere belastingen of subsidies, wat kan helpen om de kosten van de installatie te verlagen.
  5. Zonnepanelen kunnen leiden tot een betere energie-efficiëntie. Door energie op te wekken met zonnepanelen, kunnen bedrijven meer inzicht krijgen in hun energieverbruik en manieren zoeken om hun energie-efficiëntie te verbeteren. Dit kan leiden tot nog lagere energiekosten op de lange termijn.

HEEFT U EEN PROJECT VOOR ONS?