INBRAAKBEVEILIGING

INBRAAKBEVEILIGING

Wat is de beste aanpak voor inbraakbeveiliging?

Wij zijn GDW Certified partner & kunnen u hierdoor een uitstekende service voor inbraakbeveiliging aanbieden. Lees hieronder hoe we te werk gaan.

beveiliging

VRAGEN? OFFERTE?

CONTACTEER ONS

Inbraakbeveiliging

Er worden dagelijks meer dan 200 inbraken gepleegd. Inbraakbeveiliging voor uw woning of bedrijf is dus geen overbodige luxe, maar in veel gevallen eerder een must.

Als certified GDW Security partner plaatsen wij kwaliteitsvolle inbraakbeveiliging en alarmsystemen. Dankzij deze unieke samenwerking kan XL Electro ook uw woning of bedrijf voorzien van de nodige beveiliging tegen inbraak.

Er zijn verschillende mogelijkheden die u hierbij kunnen helpen:

Alarmsystemen
Videobewaking

Toegangscontrole
Domotica

Alarmsystemen

Als er een dreiging is, wordt u gewaarschuwd door een alarmsysteem. Op basis van het alarmsysteem wordt contact opgenomen met de alarmcentrale.

De kosten worden bepaald door het type alarmsysteem, evenals de gebruiksvriendelijkheid en technologische mogelijkheden. Een geavanceerd alarmsysteem heeft meer functies dan een basis alarmsysteem.

De aansluiting op de alarmcentrale is een fundamenteel voordeel van een uitgebreid systeem. In geval van nood wordt u opgevangen door hulpverleners. De volgende onderdelen vormen samen een uitgebreid systeem:

– een centraal bedieningspaneel
– contact sensoren voor deuren en ramen
– een sirene
– aansluiting bij een alarmcentrale
– rookmelder
– bewegingsmelder
– raammagneten

Bewakingscamera’s

Wil je wel eens kunnen zien wat er in en om je huis of gebouw gebeurt? Plaats videobewaking. Camera’s verbeteren steeds in kwaliteit en worden ook betaalbaarder. Het is ook eenvoudiger om verschillende camera’s te mixen en matchen.

Toegangscontrole

Het is normaal om zaken te beveiligen en gecontroleerde toegang te verlenen aan medewerkers en gasten in bedrijfsgebouwen, winkels en kantoren, maar toegangscontrole komt steeds vaker voor in woningen. Zeker met het oog op inbraakbeveiliging. Denk hierbij aan mogelijkheden zoals:

– Videofoon
– Parlofoon
– Slagbomen
– Elektrische poorten
– Infraroodsensoren

Domotica

Ook domotica kan ingezet worden om uw woning of gebouw beter te beveiligen. Van het sluiten van uw ramen op afstand tot zien wie er voor de deur staat via uw smartphone en het ontvangen van inbraakmeldingen. … domotica biedt veel mogelijkheden.

Waarom kiezen voor XL Electro?

Gratis offerte op maat
Advies van experts
Scherpe tarieven
Na-service!

GDW Certified partner

XL Soltuions is GDW Certified partner. Dat betekent dat wij de bekabeling en montage doen, en tevens uw aanspreekpunt zijn. De studie en indienststelling en de dienst na verkoop wordt afgehandeld door GDW.

https://www.gdwsecurity.be/nl/beveiliging/inbraakbeveiliging

GDW Certified

HEEFT U EEN PROJECT VOOR ONS?