BEVEILIGING

BEVEILIGING

U wilt een alarminstallatie, branddetectie, camerabewaking of toegangscontrole voor uw woning of bedrijf?

Wij zijn GDW Certified partner!

beveiliging

VRAGEN? OFFERTE?

CONTACTEER ONS

Beveiliging

GDW Security-installaties staan voor topkwaliteit en betrouwbaarheid. GDW Security plaatst, ondersteunt en onderhoudt uitmuntende beveiligingsinstallaties. Ze zijn wettelijk erkend en hebben heel wat hoogstaande vrijwillige kwaliteitscertificaten.

Dankzij hun unieke samenwerkingsprogramma kan XL Electro als certified GDW Security Partner ook uw woning of bedrijf voorzien van de nodige beveiligingsinstallaties. Uw vertrouwde partner XL Electro zorgt voor de plaatsing van de nodige bekabeling, GDW Security werkt de installatie vakkundig af en stelt ze in dienst.

U kan op ons rekenen voor:

Inbraakbeveiliging
Branddetectie
Camerabewaking
Toegangscontrole

Inbraakbeveiliging

Elk inbraakdetectiesysteem is afgestemd op uw behoeften en risico’s. De erkende GDW  beveiligingsadviseurs werken een gedetailleerd concept uit met de allernieuwste hoogwaardige INCERT-gekeurde materialen. Bediening op afstand via uw smartphone en integratie van andere systemen zoals camerabewaking, toegangscontrole of domotica zijn standaard mogelijk.

Branddetectie

De gevolgen van een brand zijn vaak niet te overzien en gaan veel verder dan louter de materiële schade. Daarom is branddetectie meer en meer een eis van de verzekering of brandweer bij de bouw van een pand. We beschermen hiermee niet alleen gebouwen maar ook mensen voor de gevolgen van brand. Er is bij de opbouw van het concept behoefte aan expertise. Die vindt u bij GDW Security als BOSEC-erkende firma.

Camerabewaking

Elk concept voor camerabewaking is maatwerk. Geef ons uw doelstellingen en GDW Security maakt een detailstudie conform de INCERT-regelgeving voor bewakingscamera’s. Er wordt rekening gehouden met materiaalkeuze, technische opbouw en wet- en regelgeving. Niet alleen de juiste beveiligingscamera’s zorgen voor een goede beeldkwaliteit, het is ook van groot belang op een eenvoudige en performante manier beelden te kunnen analyseren en opzoeken. Daarom raden we steeds meer een installatie met intelligente analysecamera’s aan.

Toegangscontrole

Wilt u bepalen wie er waar en wanneer binnen mag? Verlies van sleutels veroorzaakt frustraties en grote kosten. Een elektronische toegangscontrole is de ideale variante voor een klassiek sleutelplan. U beheert én controleert in een handomdraai via software.

HEEFT U EEN PROJECT VOOR ONS?